torstai 18. elokuuta 2011

Raunioille matkamme vei!

Keskiviikkona oltiin pitkästä aikaa rauniolla. Paikalla pieni porukka, mutta saatiin silti hyvät treenit aikaiseksi.

Sagalle suunnittelin treenin, missä maalimiehet ovat jo kunnolls piilossa, jotta neiti joituisi käyttämään nenäänsä kunnolla. Lähetys matkat piiloille ei vielä kovin pitkiä, mutta sen verran matkaa että pääsi kunnolla juoksemaan.

Ensimmäinen maalimies oli vinottain kyljellään olevassa petoni putkessa. Sille pysty lähettämään aika hyvin suoralla linjalla vähän kauempaakin. Vähän jännitin miten neiti maalimiehen löytää, kun on oltu viimeksi rauniolla ennen kesälomaa. Ihan turhaa jännitin, sillä Saga sai hyvin hajun ja löysi maalimiehen lähes suoraan. Haukkua sai vähän odottaa ja taisi neiti vähän säikähtää omaa ääntään, sillä petoniputkessa kaikui aika hyvin. Haukkui suht hyvin kuitenkin vaaditut 3-4 haukkua.

Toinen maalimies oli "hökkelisssä" alueen rajalla. Sen ympäristöön oli kasvanut aikamoinen ruohikko, joten Saga sai etsiä ihan tosissaan. Hyvin neiti kuitenkin taas löysi. Ohjeeksi olin maalimiehelle antanut haukuttaa n. 10 haukkua. Kyllähän ne sieltä tulivatkin, mutta parempana sarjana olisi voinut tulla.

Kolmas maalimies oli jälleen "hökkelissä" alueen rajalla. Lähetin Sagan aidanviertä liikkeelle ja seurasin itse perässä. Ensin neiti taisi painua vauhdilla maalimiehen ohi ja palasi luokseni. Lähtin sen uudelleen lähempää piiloa ja nyt Saga aika pian paikansi maalimien. Oli hauska katsoa kun neiti pomppi ja yritti nähdä maalimiehen. Lopulta se keksi mistä piiloon päästään ja teki hienon haukkusarjan:). Tällä maalimiehellä Saga oli vähän liiankin ahne palkalle ja yritti lähes syliin. Pitää taas muistaa jatkossa ohjeistaa maalimiehet palkaamaan se kauemmas.

Lopuksi otettiin vielä yksi näkölähtö ja siitä palkka parin haukun jälkeen. Tämän Saga tekikin vauhdikkaasti.

Muistettavaa seuraaviin treeneihin:
  • palkkaus kauemmaksi maahan
  • edelleen yksi maalimies kerrallaan, jotta Saga oppii että kannattaa etsiä sieltä minne lähetän
Kiitos hyistä treeneistä Jessica, Vikke ja Laura!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti