tiistai 9. elokuuta 2011

Lomat lusittu, paluu arkeen

Sagan ja Ferron mielestä on todella tylsää kun on palattu takaisin kotiin. Mökillä kun saivat olla kaiket päivät ulkona ja nyt sitten sisällä sen aikaa kun ihmiset on töissä.

Loman loppu olikin tapahtumia täynnä, sillä saimme perjantai iltana vieraita möksälle. Edes sitruunapanta ei pidätellyt Sagan vahti haukka kun se ilmoitti että nyt tontille tulee ihan outo auto. Muutenkin koko vierailun ajan Saga oli skarpina; jos jompi kumpi vieraista poistui näköpiiristä ja palas takas, niin Sagan mielestä hänet piti haukkua pataluhaksi. Nakkien kanssa Sagasta sai kyllä ystävän, mutta niitä oliskin sitten varmaan saanut syöttää koko ajan.

Sunnuntai aamulla suuntasimme kohti Saloa ja koiranäyttelyä. Kehät oli tois paljon myöhässä, onneksi olin ottanut Sagalle häkin mukaan. Saga oli sitä mieltä, että hän haluaisi mieluummin vain nukkua häkissä, eikä mennä kehään. Onneksi kuitenkin neiti piristyi kun saatiin pois häkistä ja lähti häntä heiluen liikkeelle. Kasvattaja "täti" Krisse ole tänään handleri vuorassa ja hyvin esittikin, sillä Saga oli ROP!!! Näyttelyssä oli kaikkiaan 7 lagottoa:).
Kuvaaja Jutta Kallio


Tässä Virolaisen tuomarin Mared Kärdin arvostelu (jos nyt osaan oikein käsialaa tulkita!):
"22 kk. erinom. tyyppiä, sopusuht pieni narttu. Sopivasti kevyt raajaluusto, erinoma. rodulle sopivat kulm. oikean mallinen nartun pää, jossa hyvät pituus mittasuhteet. Liikkuuvaiset oikeanlaiset korvat. Vasemmalla alhaalla puuttu 1 välihammas. Hyvin kannettu kaula, oikean malli rintakehä, keskikorkealle kiinnit. häntä. Aavistuksen ulospäin kääntyvät takakäpälät. Oikean laatuinen karvapeite, reippaat ja kevyet liikkeet, sopivasti kohoava (?) häntä, ystävällinen luonne"

On tämä mielenkiintoista tämä näyttely maailma, sillä viikko sitten Saga oli raskas rakenteinen ja nyt sitten sopusuhtainen pieni! Päivä oli aika pitkä, sillä ryhmäkehän odottelussa meni taasen parituntia. Ryhmäkehässä ei kuitenkaan sijoitusta tällä kertaa tullut (ehkä sekin ihme joskus nähtäisiin?). Kello oli lähes viisi, ennen kuin oltiin takas möksällä. Sitten pitikin alkaa kasata kamoja kotiin paluuta varten.

Kotona oltiin vasta puoli kymmenen illalla. Saga alkoi saman tien tehdä pesää Ferron petille ja vei sinne lelunsa. Neitillä on siis ilmeisesti valeraskaus ja sen vuoksi se ei halunnut tulla näyttelyssäkään häkistä pois. Nyt pidetään lelut piilossa!

Eilen illalla olitiin pikästä aikaa agilityssä. Olin ihan varma että Saga ei suostu tekemään yhtään mitään, mutta neitihän meni ihan hienosti, valeraskaudella ei ollut mitään vaikutusta. Tässä meidän eilisen radan piirros:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti