sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Toipumisia

Pariviikkoa on mennyt nilkan venähtämisestä toipuessa ja valitettavasti se näkyy Sagan käytöksestä. Neiti on aina ollut möksällä kova vahtimaan omaa reviiriään, mutta nyt se on yltynyt entisestään.

Tänään tätini tuli naapuri mökiltä käymään ja neiti haukku ihan tosissaan ja näykäsikin häntä. Pyysin tätiäni pysähtymään ja ehdin paikalle niin että Saga vielä haukku. Heitin haukkuvaa Sagaa räminäpurkilla jalkoihin ja nappasin kiinni. Odotin niin kauan että neiti varmasti rauhoittui. Sen jälkeen neiti käyttäytyikin mallikelpoisesti.

Saga on aina ollut selvästi varautuneempi ihmisten suhteen kuin Ferro. Varsinkin möksällä ja metsässä oudot ihmiset ovat välillä Sagan mielestäkauhistus. Sitä kyllä ihmettelen, että Saga ei vieläkään ole kunnolla hyväksynyt tätiäni ja hänen miestään, vaikka näkee niitä möksällä jatkuvasti. Heille kun menemme käymään niin  uskaltaa kyllä jo haistella, mutta ei anna rapsuttaa. Ferro sen sijaan kerjää heiltä rapsutuksia:).

Pitäis varmaan yrittää treenata Sagan kanssa niin, että esim. tätini tulisi möksälle ja antais sille namia. Tätä pitäis toistaa niin monta kertaa että neiti ei enää reakoisi niin vahvasti.

Onneksi ensiviikolla uskon taas pystyväni treenaaman, joten ylimääräinen energia saadaan siellä taas purettua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti