tiistai 16. elokuuta 2011

Agiliitoa

Maanantaiseen tapaan eilen oltiin taasen agilityssä. Treeneissä on 8 koirakkoa ja aikaa 2 tuntia. Eilen treenit aloitti mini-korat joita on eniten ja Saga sai vuoronsa vasta toiseksi viimeisenä koska sillä teen osittain sekaisin medi ja maxi hyppyjä. Eilen tosin päätin tehdä vain medi-esteillä, koska radassa oli sen verran käännöksiä että en halunnut että Saga juoksee esteitten alitse tms. Onneksi Saga tykkää olla autossa odottamassa eikä turhia kommentoi vaikka peräluukku on auki.

Tässä kuva eilisestä radasta:
Aiheena oli takaa leikkaus, A ja keinu. Hyppyjen 11 ja 12 sekä 12 että 13 väliin tuli takaa leikkaukset. Sagan kanssa tuo eka meni hyvin (kunhan ensin itse taas menin niinkuin pitää), mutta tuo toinen takaa leikkaus ei tahtonut onnistua kun Saga ei hypyn 12 jälkeen seurannut yhtään minne minä menen. No, tiedämpä taas mitä treenata.

Saga ei ollut keinua tehnyt pitkään aikaan, joten sen kanssa oli toisella kerralla haastetta. Eka meni suht hyvin, mutta toisella kerralla alkoi ryömiä jä jumittui puoleen väliin:(. Eli myös keinu treeniä pitäis ehtiä tekeen.

On kyllä tosi mukava päästä tekeen Sagan kanssa rataa, neidin motivaatio on ihan erilainen kuin mitä möksän kahden esteen ja keppien yhdistelmällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti