sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Lomareissu Etelä-Pohjanmaalle

Torstaina suunnattiin Keravan kautta (josta napattiin Laura ja Immu kyytiin) kohti Kristiinan kaupunkia jonne saavuttiin illansuussa. Ferro ei edellenkään rakasta autossa matkustamista ja oli neljän tunnin autossa matkustamisen jälkeen tosi väsynyt.

Perjantain koho kohta oli ainakin koirille Isojoen Vanhassakylän mökillä vierailu. Joki koskineen on ollut aina Ferron lempi paikkoja ja Immukin nauttii rannan tutkimisesta sekä versinkin mökki tien juoksemisesta!

Immu perinteisellä vahtipaikallaan:)









Lauanttaina suunnattiin kohti Jurvaa (joka on nykyään osa Kurikkaa) ja siellä olevaa ryhmänäyttelyä. Näyttelyssä piti olla kolme lagottoa, mutta kaksi muuta puuttui. Harmi sinänsä, olis ollut ihan kiva jos olis ollut vähän kilpailua. Loppu tulokseen ole kyllä ERITTÄIN tyytyväinen. Saga sai ensimmäisen SERTinsä ja oli ROP ja vielä ekaa kertaa itse sen esitin:)

Tässä tuomari Hannele Jokisillan arvio Sagasta:
"Voimakas narttu. Kokoon sopiva pää, hyvä kaula ja selkälinja, sopiva luusta, voimakas runko. ei aivan parhaassa karvassa tänään . Erinomainen luonne, liikkuu hieman ahtaasti takaa, muuten hyin. Toivottavasti ei tule iän myötä raskaammaksi". Taisi tuomari löytää Sagan takut kun mainitis etttä ei parhaassa karvassa. Tällä viikolla edessä siis takkushow!

Ryhmäkehässä ei menestystä tullut, mutta ollaan yhtä kokemusta rikkaampi! Immun kanssa kerran aikoinaan päästiin myös ryhmäkehään ja se oli naapuripaikkakunnalla Kauhajoella. Pitäiskähän käydä sillä suunnalla enemmän näyttelyissä kun sieltä noita  ROP:eja on tipahdellut:









Aika hienot oli pokaalit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti